Savanti si societatea pentru solutii de mediu
Alegeti limba: English Russian
Cautare: Pagina principala

Prietenii Societatii Ecologice BIOTICA


Pe parcursul ultmilor zece ani Societatea Ecologica "BIOTICA" a construit o retea extinsa de sustinatori si parteneri. Pe toti ii numim "prietenii nostri". Fiind activa pe arena internationala, regionala si nationala, BIOTICA a stabilit relatii strinse cu diferite institutii si organizatii internationale si nationale, cu autoritatile locale si organizatii neguvernamentale din regiune.

Toate rezultatele diferitor activitati ale Societatii Ecologice "BIOTICA" nu ar fi fost posibile fara sustinerea diferitori donatori, ce ne-au ajutat sa imbunatatim starea mediului in Moldova si sa consolidam societatea civila in tara noastra.

Aici puteti gasi referintele la donatorii nostri.

Este foarte important in activitatea noastra de a avea parteneri din diferite regiuni pentru a putea impartasi experienta si a colecta "know how". pentru a implementa in comun diferite proiecte si pentru a avea o informatie actualizata despre situatia curenta. Toate acestea impreuna ne ajuta sa fim puternici si activi. "Familia noastra" mare se extinde destul de repede si suntem bucurosi sa va impartasim referintele la partenerii nostri.


Ultima actualizare - 22.02.2004
Adresa noastra:


E-mail:
Moldova, 2068, mun. Chisinau, str. Nicolae Dimo 17/4, of. 22
Tel.: +373 (22) 49 88 37, 43 47 26, 45 05 79; Fax: +373 (22) 49 56 25

Inceputul paginii

Pagina principala

Societatea Ecologica „BIOTICA” ii multumeste Aliantei Mondiale pentru Legislatia de Mediu (E-LAW) pentru amplasarea sitului acesteia

© BIOTICA Societatea Ecologica - 2003